Search

Kimberley Winter

Eigenaresse Perfect Skin Balance

Hallo,

De huid heeft mij altijd al geïnteresseerd, een huidprobleem verminderen en de cliënt een goed gevoel geven is dan ook mijn drijfveer. Na de middelbare school ben ik naar het MBO gegaan en heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd, dit heb ik met succes afgerond. Hierna ben ik begonnen aan de studie huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik ervaring op gedaan binnen de verschillende vlakken van het beroep Huidtherapie. Zo heb ik stagegelopen in het ziekenhuis bij de afdeling plastische chirurgie, in Aruba bij de wondverpleegkundige en bij verschillende huidtherapiepraktijken. Allen met veel plezier, mooie ervaringen en verbreding van het beroep Huidtherapie. Bij Perfect Skin Balance ben je in goede handen om aan huidverbetering te werken voor welke indicatie dan ook. We gaan samen kijken naar welke behandeling het meest effectief is en maken daarbij een behandelplan op maat. Tot snel!

Waarom kiezen voor een Huidtherapeut

 Voorheen werden ook diverse behandelingen door de schoonheidsspecialiste vergoed. Zorgverzekeraars zijn hier tegenwoordig strenger in en bij veel verzekeraars staat in de voorwaarden dat een behandeling alleen vergoed wordt als deze wordt uitgevoerd door een huidtherapeut.

Huidtherapeuten zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Sommige verzekeraars stellen een verwijsbrief van de huisarts of dermatoloog nog wel verplicht.

www.huidtherapie.nl

Voordelen van een huidtherapeut:

Zeer deskundig en betrouwbaar advies
Paramedisch en HBO opgeleid
Werkend volgens een kwaliteitssysteem
Lid van de beroepsvereniging NVH en kwaliteitsregister paramedici
BIG geregistreerd en nauw samenwerkingsverband met artsen

Beste bezoeker,

Vanaf 16 januari t/m 1 juni ben ik met zwangerschapsverlof. Je kan voor na mijn verlof online weer afspraken inplannen. Mijn werkdagen worden de maandag, dinsdag en donderdag.

Mocht je een vraag hebben kan je me altijd even een mailtje sturen.

Liefs, Kimberley